Sport

2017.05.08. 15:55

Ők voltak a legjobbak a hétvégén a megye I-ben

VESZPRÉM - Tróbert Attila beollózta magát a forduló válogatottjába, ahogyan az ismét duplázó pápai középpályás helye is biztosítva volt. Három FAK-játékos és egy kapus is a mezőnyben. A Napló e heti csapata.

Horváth Gábor

A Perutz FC újabb lépést tett a bajnoki aranyérem megszerzése felé.

A Várpalotai BSK legyőzése (3:0) várható volt, az azonban már nem, hogy a középpályás Szép Dániel a Balatonfüredi FC elleni duplát követően ismét kétszer talál a hálóba.

A Balatonalmádi SE Straub Ádám találatával szerezte meg a vezetést az FC Zirc-Dudar ellen, és nyert végül 2:0-ra. A Balaton-partiakra három nyeretlen meccs után már alaposan ráfért a siker. Ez mondjuk a Zirc-Dudarra is igaz lett volna, a csapat öt találkozót bukott zsinórban.

A Fűzfői AK játékosa, Auerbach Attila győztes gólt lőtt az Ajka Kristály otthonában, s ezzel csapata remek helyzetbe került a bronzért vívott küzdelemben.

A rangadón Radnai Gábor sikeresen őrizte kapuját, az előtte játszók közül Nyári Dánielt emeltük még ki.

A harmadik helyért még szintén csatában lévő tihanyiak magabiztosan fektették két vállra (5:1) az erősen tartalékos (a 30. perctől sérülés miatt 10 emberrel játszó) Magyarpolányt. A találkozón Pass Balázs duplázott.

A Gyulafirátót nagyon fontos sikert aratott, a rátótiak 4:0-ra verték alsóházi vetélytársukat, a Péti MTE csapatát. A meccsen Kovács Krisztián mesterhármast szerzett.

A második helyen álló Balatonfüredi FC minden tőle telhetőt megtesz, üldözi a két pont előnnyel rendelkező pápaiakat. A Balaton-partiak 5:0-ra nyertek Csetényben, Lattenstein Norbert kétszer zörgette meg a hálót.

Az úrkútiak a 12. percben hátrányba kerültek, de sikerült megfordítaniuk a PV 2000 Öskü FC elleni hazai mérkőzést (3:1).

Tróbert Attila duplázott, az egyik találat szépségdíjas volt, de a hátvédsorban is akadt kiemelkedő teljesítmény, például Garai Péteré és a mezőnyben (nem először) szerepet kapó kapus Kádár Balázsé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!