Sport

2016.11.01. 08:00

Ők voltak a legjobbak a 12. fordulóban!

A Füred, a Pápa, az Öskü és a Várpalota is két-két játékost adott a 12. forduló válogatottjába a labdarúgó megye I-ben.

Horváth Gábor

A Zirc-Dudar ellopott egy pontot idegenben a tihanyiaktól, ami a két csapat eddig szezonját nézve mindenképpen bravúros teljesítmény. A meccs 1:1-es döntetlen hozott, a vendégcsapatból válogattunk, Tálos Dávid teljesítményét emeltük ki.

Tálos Dávid (elöl) csapata, az FC Zirc-Dudar egyik legjobbja volt a Tihany elleni mérkőzésen
Fotó: Penovác Károly

A Devecser remek formába lendült, sorozatban negyedik találkozóját nyerte meg, a Magyarpolány elleni győzelemből (1:0) Orbán Tamás jelentős mértékben vette ki a részét.

A listavezető Balatonfüredi FC megizzadt az Almádi otthonában, de sikerült hoznia (2:1) a fontos találkozót. Szalkai Gábor jól védett, 11-est is hárított, Ódor Norbert pedig rendkívül aktívan és hasznosan futballozott.

A Perutz FC 7:0-ra győzte le a sereghajtó Péti MTE csapatát, Somogyi Richárd háromszor volt eredményes, a védekező középpályás mellett a kapuba szintén betaláló Ughy Istvánt emeltük ki.

Barcza Bálint duplázott, csapata, az Öskü könnyedén fektette két vállra (4:1) a balatonfűzfőieket. A csatár csapattársai közül ezúttal Takács Dávid teljesítményét díjaztuk.

A Várpalotai BSK küzdelmes mérkőzésen nyert 3:2-re Csetényben, az első gólt Kaufmann Attila szerezte. A hátsó alakzatban Szeleczki Attila nyújtott remek produkciót.

A Kristálynak nem okozott gondot a Gyulafirátót legyőzése, az ajkaiak idegenben lőttek négyet, s hátul sem „néztek ki rosszul" (4:1), a nyitó találatot a védő Hauser Tibor jegyezte.

A góllövőlista élmezőnye: 1. Venczel Zoltán (Perutz FC Pápa) 26 gól, 2. Sergő Márton (Balatonfüredi FC) 13, 3. Szabó Zoltán (Ajka Kristály) és Barcza Bálint (Öskü) 10-10.

Kapus

Szalkai Gábor (Balatonfüredi FC)

 

Hátvédek

Takács Dávid (PV Öskü FC)

Orbán Tamás (Devecser SE)

Hauser Tibor (Ajka Kristály)

Szeleczki Attila (Várpalotai BSK)

 

Középpályások

Tálos Dávid (FC Zirc-Dudar)

Somogyi Richárd (Perutz FC)

Ughy István (Perutz FC)

Ódor Norbert (Balatonfüredi FC)

 

Csatárok

Barcza Bálint (PV Öskü FC)

Kaufmann Attila (Várpalotai BSK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!