Sport

2016.07.26. 14:27

Nyolc úrkúti gól - Az ezüstérmesnél új játékos is bemutatkozott, az újonc legyőzte a Kristályt

Megyei körkép - Több felkészülési mérkőzést játszottak megyénk labdarúgócsapatai az elmúlt napokban. Eredmények, információk, tudósítások.

Horváth Gábor

Balatonfüred-Csetény 2:2 (2:0)
Balatonfüred. Vezette: ifj. Takács Gábor.

Az NB III-ból kipottyant, (ismét) megújuló balatonfürediek azt a Csetényt fogadták, amely szintén építi csapatát a megye I augusztus 13-14-ei rajtjára. A hazaiak mezőnyfölényben játszottak, a helyzetek alapján gólokkal nyerhettek volna. A második félidőben a Balaton-partiak fiatalokat szerepeltettek, ekkor egyenlített a vendégcsapat.

A pirosmezes balatonfürediek és a csetényiek nem bírtak egymással a felkészülési találkozón (Fotó: Zwicker Tamás)

Úrkút-Pápateszér 8:0 (2:0)
Úrkút. V.: Fekete László.

Az előző megyei első osztályú kiírás ezüstérmese megye II-es ellenfelet fogadott. A hazaiak magabiztos, könnyed futballal nyertek a lelkes, sportszerű, játszani igyekvő Pápateszér ellen. Az Úrkút SK színeiben pályára lépett a Nemesvámosról igazolt Osvald Ádám, valamint több játékost is kiróbált Garai Péter edző.

Kristály-Tihany 2:5 (0:3)
Ajka. V.: Holczbauer Flórián.

Az utóbbi években a megye I-es élmezőnyhöz tartozó Ajka Kristály az újonc tihanyiakat látta vendégül. A vendégek remek napot fogtak ki, jól futballoztak és frissebben mozogtak, mint ellenfelük.

További eredmények:
Badacsonytomaji SE-Óhíd FK 4:3 (2:1).
Nyirád KSE-Csabrendek 3:1 (1:0).
Eplényi SE-Zalka SE Bárszentmihályfa 2:3 (1:0).

Következik, szerda, 17.00: Pápai Perutz FC-Ménfőcsanak. 18.00: Peremarton SC Berhida-Nemesvámos. 18.30: Csopak-Csetény. 19.00: Tapolca-Dörögd-Halimba.

Szombat, 11.00: Perutz FC-Kapuvár. 17.00: Úrkút SK-Balatonfüredi FC. 18.30: Badacsonytomaj-Tapolca.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!