Sport

2016.02.11. 14:03

Novák Dezső emléktorna: Rangos kupa a fiataloknak, de a Haladás és a Fradi öregfiúkcsapata is játszik

Tapolca - Második alkalommal rendezik meg a Csermák József Rendezvénycsarnokban február 13-án, szombaton 8 órai kezdettel a Novák Dezső labdarúgó-emléktornát.

Bényi Kálmán

A kétszeres olimpiai bajnok emlékének adózó megmérettetésre az országból nyolc U-13-as csapat kapott meghívást (Ajka FC, VFC USE, Dunaújváros PASE, FTC, Hévíz FC, Illés Akadémia-Haladás, ZTE FC, TIAC VSE).

A torna lebonyolításával kapcsolatban a szervezőktől megtudtuk, hogy két négyes csoportba sorsolják a gárdákat, majd ott egyszer húsz-perces körmérkőzések során döntik el a továbbjutást jelentő első két hely sorsát. A kialakult sorrend alapján a csoportok 3-4. helyezettjei már egyszer huszonöt perces helyosztót játszanak egymással az 5-8. helyért. Ezt követően a döntők következnek.

A focikupára kilátogató közönség nemcsak a jövő tehetségeit tekintheti meg „munka” közben, hanem a múlt legendáit is láthatja egy gálamérkőzésen, ahol a Haladás és a Fradi öregfiúkcsapata méri össze tudását.

A rendezők minden érdeklődőt szeretettel várnak az ingyenes rendezvényre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!