Sport

2015.04.23. 15:09

Németh Károly Emlékverseny: Névrokon nyerte meg az emlékversenyt

Első alkalommal rendezték meg a közelmúltban elhunyt, egy évvel ezelőtt még idős kora ellenére aktívan versenyző pápai asztaliteniszezőről elnevezett emlékversenyt.

Horváth Gábor

A Németh Károly Emlékversenyt a Tarczy DSK és a Veszprém Megyei Asztalitenisz Szövetség szervezte két korosztályban, a 60 év alattiak és a 60 év felettiek mezőnyében.

– Előbbi kategóriában a magyarpolányi Illés Mihály állhatott fel a képzeletbeli dobogó tetejére, megelőzve a balatonalmádiak játékosát, Penk Zoltánt. A harmadik helyen Ficzay István (Magyarpolány) és Nagy Emil (Hévíz) végzett. – számolt be lapunknak Nyőgér István, aki kiemelte, a 60 év felettiek versenyszámában is erős mezőnyt alkotott a 11 induló.

Balról: Penk Zoltán, Illés Mihály, Nagy Emil és Ficzay István (Fotó: Nyőgér István)

– Külön érdekesség, hogy az emlékverseny névadójának egy névrokona, a szekszárdi színekben versenyző Németh Károly is megtisztelte a viadalt, s meg is nyerte a kategóriát. A második helyen Sebestyén Róbert végzett (Balatonalmádi AK), a két harmadik pedig Bakonyi Ferenc (Balatonfüredi FC) illetve a Pápáról elszármazott budapesti Dudás István (KSI SC) lett – tudtuk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!