Sport

2016.09.21. 17:16

Nem jutott tovább a Veszprém

Veszprém - Mezőnyben egyenrangú ellenfélként küzdött a VLS Veszprém, de az NB II-es Kozármisleny jobban sáfárkodott a helyzeteivel a labdarúgó Magyar Kupa főtábláján.

B. Virág Rita

VLS Veszprém-Kozármisleny

0:3 (0:0)

Veszprém, 100 néző. Jv.: Gaál Á. VLS Veszprém: Hársfalvi - Krebsz, Bognár, Szabó L., Simon (Böröczky), Gunther, Burcsik (Büki), Ács, Meiczinger, Szabó P., Kókány. Edző: Lantai Balázs.Gold-Sport Kozármisleny: Ipacs - Pajor, Causic (Lantos), Szekszárdi (Gubacsi), Varga M., Nagy E., Csábi (Tóth M.), Kirchner, Nagy M., Beke, Wittrédi. Edző: Kovács Zoltán.Gólszerzők: Gubacsi, Lantos, Szekszárdi.

A labdarúgó Magyar Kupa főtábláján az NB III-as VLS Veszprém a jó formában lévő NB II-es Kozármislenyt fogadta.

A mérkőzés első tíz perce tapogatódzó játékkal telt, a kapuk nem forogtak veszélyben. A 12. percben aztán Csábi jobboldali beadását Beke fejelte centikkel a veszprémi léc fölé. A 23. percben Meiczinger lőtt 18 méterről, balról, életerős lövését csak másodszorra tudta védeni a vendégek kapusa. A 27. percben Wittrédi Nagy Mihályt ugratta ki a 16-oson belül, aki nagy helyzetben nem találta el a labdát. A 38. percben újabb ütempasszal Beke ugratta ki Nagyot, de Hársfalvi óriási bravúrral védett. A veszprémi kapus percei voltak ezek: a 39. percben Csábi közeli lövését újabb bravúrral hárította.

A félidő veszprémi akcióval zárult, Simon egy visszagurított labdát vállalt el negyven méterről, lövésénél felhördültek a nézők, kaput azonban nem találta el.A szünet után a VLS kezdeményezőbbé vált, s ebből adódóan jobban kinyílt hátul. Az 51. percben Pajor jobboldalon az alapvonal közeléből tekerte be a labdát, a pontos beadás Szekszárdit tíz méterre a kaputól üresen találta, aki szép fejessel szerzett vezetést a csapatának, 0:1.A 69. percben a vendégek jutottak szabadrúgáshoz balról, 25 méterről, amit Wittrédi a sorfal fölött tekert a kapura, Hársfalvi védett, de kipattantó róla a labda, és nagy kavarodás végén Lantos passzolt a kapuba, 0:2.A bekapott gólok után a VLS támadásban is jeleskedett, a 74., a 75. és a 80. percben is veszélyeztette a vendégek kapuját, de gólt nem sikerült szereznie. A 87. percben Beke cselezte be magát balról a 16-oson belülre, jó ütemű labdájára Gubacsi érkezett, aki az üres kapuba gurított, 0:3.Megérdemelten jutott tovább a Kozármisleny.

Pozitívumként említhetjük meg, hogy a Veszprém mezőnyben egyenrangú ellenfele volt az egy osztállyal magasabban jegyzett riválisnak, viszont gólt megint nem szerzett.

Címkék#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!