Sport

2017.08.12. 20:06

NB III: Vereséggel kezdett a VLS

Zalaegerszeg – Nem sikerült a pontszerzés a VLS Veszprém számára a labdarúgó NB III nyitányán.

B. Virág Rita

Andráshida-VLS Veszprém 2-0 (1-0)

Zalaegerszeg. Jv.: Horváth P.

Tarr Andráshida SC: Horváth M. - Horváth T., Tóth L., Simonfalvi, Horváth D., Balla (Takács), Marsai, Major, Varga M. (Szegleti), Szabó M. (Kalamár), Bíró. Edző: Dobos Sándor.

Vls Veszprém: Szűcs - Hoós (Szanyó), Felber, Gulyás, Polareczki (Dobsa), Kocsis, Szabó B., Bognár, Irmes, Gunther, Fridrich. Edző: Orbán Tamás.

Gólszerzők: Varga M., Bíró.

Lendületesen kezdtek a csapatok, de a vendégek játszottak mezőnyfölényben. Az első nagy lehetőség a hazaiak előtt adódott: Horváth D. 10 méterről hasba lőtte Szűcs kapust. A félidő közepén Bíró vette észre, hogy Szűcs eltávolodott kapujától,előbbi lövése a kapufáról vágódott le. A folytatásban mindkét fél sok hibával játszott, egyik kapu sem forgott veszélyben.

A félidő vége előtt egy perccel Friedrich kezére rúgták rá a labdát a tizenhatos vonalánál. A veszprémi nem tehetett róla, mégis tizenegyest ítélt a játékvezető. Bíró biztosan értékesítette a büntetőt, 1-0.

Szünet után pillanatok alatt növelte előnyét az Andráshida, a 47. percben Varga Márk jól eltalált lövésére mozdulni sem tudott Szűcs kapus, 2-0.

Ezután mindent megpróbált a VLS, de sajnos hiába játszott mezőnyfölényben, képtelen volt gólt elérni. A próbálkozások hol a kapu mellett hagyták el a játékteret, hol a hazaiak kapusa védett.

Az Andráshida fegyelmezett játékkal, jobb helyzetkihasználásával nyert.

Orbán Tamás: - A taktikusan játszó Andráshida megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!