Sport

2016.10.15. 15:36

NB III: keserű vereséget szenvedett a Veszprém

Veszprém – Helyzetkidolgozásra nem adnak pontot a labdarúgó NB III-ban sem, ezt a veszprémiek most az éllovas ellen tapasztalták meg. Keserű vereséget szenvedtek.

Horváth Gábor

VLS Veszprém - Érdi VSE 1:2 (0:0)

Veszprém. Jv.: Horváth T. VLS Veszprém: Hársfalvi - Gulyás, Kókány, Bognár, Horváth V., Ács, Gunther, Molnár M., Büki (Szabó P.), Simon (Szabó L.), Felber. Edző: Lantai Balázs.

Érdi VSE: Kertész - Honti (Ország), Kónya, Pallagi, Kelemen, Németh (Pintér), Csiszár, Balázsovics (Gyurácz), Tárkányi, Melczer, Bozsoki. Edző: Limperger Zsolt.

Gólszerzők: Horváth V., ill. Tárkányi, Gulyás (öngól).

A sereghajtó Veszprém (Gunther) megint nem tudott élni a lehetőséggel Fotó: Penovác Károly

Jól kezdett a Veszprém a listavezető ellen, az első félidőben számos helyzetet dolgozott ki, de egyszer sem sikerült a kapuba találnia. Nem úgy a második játékrész elején, a 46. percben Horváth Valentin mattolta a vendégek védelmét, 1:0.

Azonban nem sikerült élni a helyzeti előnnyel, hiába akadtak a folytatásban is lehetőségei a Veszprémnek, az Érdi VSE lőtt a gólokat.

Egy beívelés után a 61. percben Tárkányi talált be, 1:1. Tíz perccel később pedig szintén egy beadást követően Gulyásról került saját hálójába a labda, 1:2.

A hajrában sem tudott újítani a Veszprém, amely hiába játszott jól az éllovas ellen, ilyen helyzetkihasználással nem lehet mérkőzést nyerni.

Lantai Balázs: - Sok góllal kellett volna nyernünk, helyette a vereséget kell elfogadnunk. Az Érd a két kínálkozó lehetőségét kihasználta, mi viszont számos lehetőséget hagytunk ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!