Sport

2016.04.22. 12:25

NB III: Az Andráshida csapatát fogadják a balatonfürediek

Balatonfüred - A jó erőkből álló Andráshida SC csapatát látja vendégül a Balatonfüredi FC az NB III-as pontvadászat 28. fordulójában szombaton 17 órai kezdettel.

Bényi Kálmán

A múlt héten a Diósdi TC vendégeként 2:0-s vereséget szenvedett a Balaton-parti alakulat.

- Alacsony színvonalú mérkőzésen szenvedtünk fájó vereséget. Az ellenfelünk lelkesedésben és agresszivitásban is fölénk kerekedett és teljesen megérdemelten gyűjtötte be mindhárom bajnoki pontot. A kudarcból tanulnunk kell, és ahhoz, hogy céljainkat elérjük, a hátralévő hét fordulóban még egyszer nem rukkolhatunk elő ilyen enervált játékkal – összegzett Lantai Balázs, a BFC vezetőedzője.

A szakvezető hétvégi ellenfelükről elmondta:

- A tavaszi rajt előtt azok a hírek kaptak szárnyra a vendégekkel kapcsolatban, hogy sokan eligazoltak tőlük, és rendkívül meggyengültek. Ezt azonban az eddigi fordulókban elért eredményeikkel megcáfolták. Az Andráshida egy agresszív, sokat futó csapat, góljaik zömét pontrúgásokból érték el. Nekünk igazi célfutballt kell játszanunk a siker érdekében, és az sem érdekel, ha ez nem párosul szép játékkal. A lényeg, hogy valahogy megnyerjük a mérkőzést. Sérülés miatt Wágner és Aranyi, míg eltiltás miatt Gál játékára nem számíthatok.

Kezdőcsapat: Hársfalvi- Hahn, Baldauf, Böröczky, Emperger – Nabil, Somodi, Rápó, Tóth – Bánhidi, Polareczki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!