Sport

2016.12.02. 20:05

NB I: a legtöbb találkozó háromesélyes

Hazai körkép - Az éllovas Vasas a DVTK-t fogadja, a második Videoton és a harmadik FTC idegenben játszik. A 18. forduló következik a labdarúgó-élvonalban. A játéknap több érdekes párosítást is ígér.

Horváth Gábor

A listavezető Vasas azt a Diósgyőri VTK-t fogadja, amely mélyről jön, de úgy tűnik, magára talált, két meccset is nyert egymás után. Az éllovas viszont vereséget szenvedett legutóbb, így érdekes összecsapásra lehet számítani.

A második helyen álló Videoton a Debrecen vendége lesz, ez a párharc szintén izgalmasnak ígérkezik.

Gera Zoltánék a remek formában lévő Mezőkövesddel játszanak
Archív fotó: MTI

A harmadik pozícióban tanyázó Ferencváros a kiváló formának örvendő Mezőkövesd otthonában lép pályára. Itt sem egyértelműek az esélyek.

Az MTK Budapest és az Újpest fővárosi rangadóján komoly a tét, mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra. Különösen igaz ez a hazaiakra, akik négy meccset vívtak meg nyeretlenül, és alaposan hátra is csúsztak a tabellán.

A játéknap pontos programja, szombat, 15.30: Mezőkövesd-Ferencváros, MTK- Újpest, Vasas-Diósgyőri VTK, Gyirmót FC Győr-Budapest Honvéd, Paks-Haladás, 18.00: Debrecen-Videoton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!