Sport

2015.07.28. 09:18

Napi három tréning - Magaslati edzőtáborban kezdték az új évet a veszprémi kézilabdások

Veszprém – Napi három edzéssel megkezdte a felkészülést a magyar bajnoki címvédő, kupagyőztes, SEHA-Liga első és Bajnokok Ligája döntős veszprémi kézilabda csapat a 2015/16-os idényre.

B. Virág Rita

A hétvégi kötelező orvosi vizsgálatok után vasárnap délután elutazott a szlovéniai Roglába a veszprémi férfi kézilabda együttes.

A szlovéniai síközpont, 1517 méter magasan fekszik és ebben az időszakban különböző sportcsapatok számára biztosít edzőtáborozási lehetőséget. Jól felszerelt konditermek, futópálya, focipálya, kézilabdázásra is alkalmas 20x40 méteres tornaterem is rendelkezésre áll.

Egy héttel ezelőtt például a Győri ETO női kézicsapata is kezdte a felkészülést.


A futópályán indul a napjuk a kéziseknek. Christian Zeitz (balra) arckifejezéséből ítélve szeret futni, nemúgy, mint Cristian Ugalde és Iváncsik Gergő Fotó: MVM Veszprém

Érdekes, hogy a bakonyi társaság már harmadik alkalommal közös időpontban edzőtáborozik a zágrábi kézisekkel, akikkel többek között a SEHA-Ligában és a Bajnokok Ligája csoportkörben is összeméri majd erejét.

Carlos Ortega vezetőedző ki is használ minden lehetőséget, hiszen szigorú napirend szerint, háromszor is megdolgoztatja tanítványait.

Reggelente futóedzéssel indul a nap, legutóbb még az eső is szemerkélt, majd konditermi erősítés szerepel a programban. Délután már labdás gyakorláson edződnek Nagy Lászlóék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!