Sport

2016.05.16. 19:40

Nagy nélkül is simán győzött a Veszprém

Veszprém - Minden ellenállás nélkül nyert a Vác ellenében az MVM Veszprém hazai pályán a férfi kézilabda NB I rájátszásában: 36:15-re páholták el Zsiga Gyuláékat.

Piltman-Horváth Barbara

MVM Veszprém-Vác 36:15 (18:4)
Veszprém, 1200 néző. V.: Altmár, Horváth.
MVM Veszprém: Alilovic - Gulyás 1, Zeitz 3, Lékai 1, NILSSON 7, Sliskovic 3, IVÁNCSIK 4. Csere: Mikler (kapus), Schuch, Guardiola 3, Ilics, Palmarsson 2, Ugalde 3, MARGUC 7 (2), Terzic 2, Sulic. Edző: Javier Sabate.
Váci KSE: Tóth - Vasic 2, Vucicebic 1, Chystabayen, Pavlovics 1(1), Pál, Popovic 1(1). Csere: Vitáris (kapus), Fekete, Császár 2, Tyiskov 1, Astrashapkin 4, Czene 2, Terenyi, Munkácsi 1. Edző: Zsiga Gyula.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 2/2 ill. 3/2.

A váciak megilletődtek a veszprémi játékosoktól, Alilovic kapuját teljesen körbelőtték, és a hatosfalnak sem mertek nekiugrani. A bátortalan támadások így nem jártak eredménnyel, ellenben a hazaiak számolatlanul lőtték a gólokat. Úgy látszott, Sabate csapata most adja ki a Szeged elleni mérkőzés minden feszültségét. Chema Rodriguez és Nagy László kapott pihenőt a mérkőzésre, de Lékai és Guardiola megfelelően pótolta a hiányzókat.

A 18:4-es félidő után feljebb kapcsolt a Vác, de egy percig sem forgott veszélyben a veszprémi győzelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!