Sport

2017.04.30. 18:31

Nagy László: Végtelenül boldogok vagyunk

Montpellier - Összeállt a védekezésünk, remek kapus- és szélső teljesítménnyel harcoltuk ki a továbbjutást.

B. Virág Rita

Ezt Nagy László, a Telekom Veszprém vezére nyilatkozta a Montpellier HB elleni negyed-döntő visszavágója után. A Final Fourba jutott gárda kapitánya úgy nyilatkozott, különösen azért lehetnek elégedettek, mert sikerült előbb 23, majd 25 gólon tartani a franciákat, amely egyébként rohanós játékával rendre 30 gólt felett termel.

- A védekezés és a kapusteljesítmény is rendben volt, a szélsők is sokat hozzá tudtak tenni a találkozóhoz, megérdemelten harcoltuk ki a továbbjutást.

Nagy László kifejtette még, bíztak benne, hogy a házigazdák nem bírják majd végig az első félidőben mutatott agresszív védekezést. Ez a sejtésük be is vált, ráadásul a veszprémi hátsó alakzat összeállt, így sikerült fordítani.

- Végtelenül boldogok vagyunk! - tette hozzá a négy gólt szerző jobbátlövő.

Lékai Máté arról beszélt, rutinos csapat az övék és akkor sem vesztették el a fejüket, amikor a hazaiak három, majd négy góllal vezettek.

- A második félidőben extra teljesítményt hoztunk, 19 gólt szereztünk, miközben csak tízet kaptunk. Azt hiszem, ilyen jó harminc percet még nem is produkáltunk ebben az évben. Maximálisan küzdöttünk, mindent megtettünk a kölni négyes döntőért, elégedettek lehetünk. Boldogok vagyunk. Irány Köln! - zárta gondolatait az irányító.

A meccs részletei ITT olvashatóak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!