Sport

2016.07.21. 17:25

Nagy célok és erősítések a palotaiaknál

Várpalota - Három esztendeje indult újra a Várpalotai BSK asztalitenisz-szakosztálya, s ez idő alatt máris számos remek eredményt sikerült elérni.

Horváth Gábor

- A férfiak 100-as ranglistáján két fő, a hölgyeknél az első 50-ben négy palotai játékos, az utánpótláskorú játékosok közül öt versenyző szerepel a rangos sorban - mondta el a Naplónak Mikó Péter, a szakosztály elnöke, aki hozzátette: női szakágban az extra ligás csapat mellett ősztől az NB I-ben is indítanak együttest.

A várpalotai asztaliteniszezők sikeres három évet tudnak maguk mögött, folytatnák ezt az utat Fotó: VBSK

Utóbbiban az utánpótláskorú játékosok szerepeltetése a legfőbb cél. A klubhoz nemrég csatlakozott a rendkívül tehetséges veszprémi Sándor Kinga is. - Extra ligás csapatunk célja nem lehet más, mint a bennmaradás, amely érdekében leigazoltuk az MTK-ból a nagy tapasztalattal rendelkező Mura Reginát. A férfiaknál az NB III-as bajnoki cím megszerzése után megnyernénk az NB II-es és a megyei pontvadászatot is - mondta a szakosztályvezető, kiemelve: mindkettő nagyon nehéz lesz, de ebben a szakágban is erősítettek a cél érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!