Sport

2017.07.05. 15:14

Mozdulj, Balaton!

MEGYEI KÖRKÉP Az idei nyáron is megrendezik a Mozdulj, Balaton! strandi szabadidősport- rendezvény-sorozatot.

Bényi Kálmán

A helyi szervezők ebben az évben is 34 település 37 strandján - 17 Veszprém, 4 Zala és 16 Somogy megyei helyszínen - várják a szervezett keretek között sportolni szándékozókat.

Idén az első programnap július 8-án, szombaton lesz, és a sportolni szándékozók igényei, illetve a pályák adta lehetőségek figyelembevételével kispályás foci, strandröplabda, strandkézilabda, tollaslabda, lábtenisz, petanque, valamint a vízben űzhető sportágakban lesz lehetőség versenyek szervezésére, indítására. Egészen augusztus 19-ig minden szombaton ez a menetrend, és ezen kívül a helyi szervezők még két, szabadon választott időpontot is megadnak. A programok javasolt kezdési időpontja 14 óra lesz majd, de természetesen sok függ az időjárástól is.

A sorozat csatlakozott a Magyar Vízilabda Szövetség Pólónyár elnevezésű programjához is.

Veszprém megyében a következő települések vesznek részt a programban: Balatonederics, Szigliget, Badacsonytomaj, Ábrahámhegy, Révfülöp, Balatonszepezd, Zánka, Balatonakali, Balaton-udvari, Tihany, Balatonfüred (két strand), Csopak, Alsóörs, Balatonalmádi, Balatonfűzfő, Balatonakarattya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!