Sport

2017.06.12. 15:05

Mindkét csapat harcol a dobogóért

AJKA, BALATONFŰZFŐ Még a Cápa Vízilabda Klub, valamint a Balaton Vízilabda Klub is harcban van a dobogóért a Dunántúli Vízilabda Liga gyermek A bajnokságában.

B. Virág Rita

A felsőházi rájátszás 5. fordulójában, amit Sopronban rendeztek meg, a CVK 9:3-ra kikapott a listavezető házigazdától. Az ajkaiak közül Nagy Botond, Németh Balázs, valamint Magyar Tamás is egy-egy gólt jegyzett.

Ezután a BVK 18:12-re legyőzte a Fehérvári VSE alakulatát. A találkozón Kiss Dániel hat gólig jutott.

Ezt követően megyei rang-adót tartottak, ahol a BVK és az ajkai Cápák csapott össze. A mérkőzést a CVK nyerte 12:5-re. Az ajkaiak közül Fejes Milán hét gólt szerzett, a fűzfőiek legeredményesebbje Schreiner Dávid volt két találattal.

Jelenleg a Sopron vezeti a tabellát 8-2-es mutatóval, a Cápa VK 6-4-es statisztikával második helyen áll, míg a Balaton VK 5-5-ös eredménysorral a harmadik.

Az előttünk álló hétvégén Ajkán tartják a felsőházi rájátszás befejező fordulóját. Itt dől el, hogy a két megyei csapat milyen érmet szerez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!