Sport

2017.07.09. 10:10

Mikler és Szűcs érkezik a VLS-hez!

VESZPRÉM - Két jó nevű kapust tesztel mától a VLS Veszprém NB III-as labdarúgócsapata, amely szombaton edzőmeccsen lépett pályára.

Horváth Gábor

Mikler Dániel és ifjabb Szűcs Lajos érkezik próbajátékra hétfőn a veszprémi labdarúgócsapathoz.

Előbbi a Telekom Veszprém válogatott kiválóságának, Mikler Rolandnak a féltestvére, utóbbi pedig a háromszoros válogatott, az NB I-ben az Újpesttel, a Ferencvárossal és a Pápával is szereplő Szűcs Lajos gyermeke.

A hálóőrökön kívül egy sor másik futballistát is tesztel a VLS Veszprém. Orbán Tamás vezetőedzőtől megtudtuk, a tavalyi keretből megmaradt 12 játékoshoz 4-6 ember leigazolását tervezik. Az előző idényben bravúros tavaszi teljesítménnyel a bennmaradást kivívó csapat szombaton az NB II-es mosonmagyaróváriakat fogadta edzőmeccsen.

A veszprémiek szombaton az NB II-es Mosonmagyaróvárral játszottak
Fotó: Penovác Károly

Az első félidőben a hazaiaknál elsősorban a próbajátékosok kaptak szerepet, míg a vendégek első együttesüket küldték pályára. Nem játszott rosszul a Veszprém, de a kapusteljesítmény hagyott maga után kívánnivalót, az első játékrészt követően 3:0-ra vezetett az MTE, amely szünet után sort cserélt, fiatalokat vetett be. A VLS is változtatott, s Bognár révén sikerült is a szépítés, igaz, a vendégek is kapuba találtak.

Eredmény: VLS Veszprém-MTE 1:4 (0:3). A hazai gólszerző: Bognár.

A bakonyiak kedden a megye I-es Balatonfüredi FC-t fogadják, az edzőmeccset 18 órai kezdettel a Schönherz pályán játsszák. Szombaton Pécsre utazik a társaság.

A csapattal kapcsolatos hír, hogy Felber Patrik marad, Büki Baltazár viszont elképzelhető, hogy távozik. Az edzői stábot a legutóbb Ugodon dolgozó Pintér Csaba erősíti mostantól. Boromisza Gábor megsérült a szombati találkozón, a futsalcsapattól érkezett, veszprémi nevelésű focista könyökében elszakadt egy szalag, s ezért kihagyásra kényszerül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!