Sport

2015.06.26. 18:32

Megyei osztályból kezdi újra a pápai foci

Pápa - A megyei másod-, rosszabb esetben a megyei harmadosztályú bajnokságban indul újra a pápai felnőttlabdarúgás a 2015/2016-os szezonban – jelentette be Áldozó Tamás polgármester a képviselő-testület pénteki ülését követően.

Polgár Tibor

Mint mondta, a Magyar Labdarúgó Szövetség versenyszabályzata értelmében pápai felnőtt labdarúgókat foglalkoztató sportszervezet csak a megyei harmadosztályba nevezhet, ahonnan jó eséllyel a megye II-be sorolják, de feljebb nem. Ehhez új sportszervezetet hoztak létre lelkes pápai futballkedvelők: a Lombard Baráti Kör átalakult, neve pedig Pápai Perutz Futball Clubra módosult, és így neveznek be a megyei pontvadászatba, miközben megkezdik a támogatók gyűjtését a csapat mögé. Áldozó Tamás úgy fogalmazott, a legfontosabb teendő most a támogatók felkutatása mellett az együttes játékosállományának kialakítása. A cél, hogy a csapat minél előbb feljusson az NB III-ba.

Címkék#foci#pápa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!