Sport

2017.08.17. 13:00

Megyei I.: Megint derbit játszik a Kristály

MEGYEI KÖRKÉP A második forduló következik az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságban. Az első körhöz hasonlóan a Kristály ismét derbin lép pályára.

Horváth Gábor

A mérkőzéseket szombaton 17 órai kezdettel rendezik.

Ajka Kristály-Balatonfüredi FC: A forduló rangadóján két remekül rajtoló, erős csapat találkozik. A fő bajnokesélyes fürediek látogatnak a Kristályhoz, amely a nyitányon idegenben verte könnyedén (4:1) a mezőny egyik legerősebb együttesét, az Úrkút SK-t. A BFC a múlt héten a balatonfűzfőieket fektette két vállra (2:0).

Várpalota BSK-Úrkút SK: Papíron a vendégek képviselnek nagyobb erőt, de a házigazda jobb hangulatban várhatja az összecsapást. Míg az úrkútiak az első körben beleszaladtak egy hazai pofonba, a VBSK magabiztos sikert aratott (3:1) a Csetény otthonában.

A Fűzfői AK szombaton az újonc Peremarton SC Berhida csapatát fogadja Fotó: Pesthy Márton

Fűzfői AK-Peremarton SC Berhida: Az újonc peremartoniaktól bravúr kell, ha pontot akarnak szerezni az egységesebb, tapasztaltabb fűzfőiek otthonában. A múlt héten, Füreden derekasan helytálló, de vereséget szenvedő házigazda nyilván kötelező meccsként tekint a találkozóra, így a Devecsertől az otthonában 4:1-re kikapó Peremartonnak kizárólag átlag feletti teljesítménnyel lehet sansza.

Devecser SE-Községi SE Magyarpolány: A devecseriek remek rajt után otthon szerepelnek, azonban hibát követnek el, ha fél vállról veszik ellenfelüket. A Magyarpolány ugyan a nyitányon nem tudott pontot szerezni (2:1 arányban maradt alul a Gyulafirátóttal szemben), viszont van olyan masszív alakulat, amely bárhol képes gondot okozni.

Gyulafirátót SE-FC Zirc-Dudar: A polányi sikerrel kezdő Gyulafirátót kellő önbizalommal látja vendégül a sereghajtót. A Zirc-Dudar 4:0-s vereséget szenvedett hazai környezetben a Tihanytól, s a folytatásban szinte mindenben javulnia kell.

Tihanyi FC-Ugod SE: Egyértelműen a hazai csapat az esélyes. A tihanyiak idén a dobogót célozzák, és ehhez meg is van a kellő erősségű együttesük, a döntetlennel (hazai 1:1 a Péti MTE ellen) rajtoló Ugodtól bravúr kellene a pontszerzéshez.

Balatonalmádi SE-Péti MTE: Kissé meglepő vereséget szenvedett az első körben az Almádi (amely a Sümeggel szemben maradt alul 1:0-ra hazai pályán), igaz, a Balaton-partiak kerete jelentősen átalakult nyáron. Pétfürdőn is sok volt a változás, a vendéglátók tűnnek esélyesebbnek a sikerre.

Sümeg VSE-Csetény SE: Előbbi szép idegenbeli győzelemmel, utóbbi fájó hazai vereséggel rajtolt a szezonban. Ezzel együtt a csetényieket nem szabad leírni, szoros lehet a küzdelem, amely szerintünk háromesélyes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!