Sport

2016.08.26. 11:00

Megyei I.: Két veretlen csapat csatája - Vasárnap fogadja az Úrkút a Kristályt

Megyei körkép - Négy hibátlan csapat maradt a labdarúgó megyei I. osztályban két forduló után. Két gárda pedig még pont nélkül áll. Vajon a Csetény képes lesz Almádiban pontot szerezni, esetleg a Rátót Devecserben? A harmadik kör következik.

B. Virág Rita

Ez a forduló több izgalmas párosítást tartogat számunkra.

Az újonc Tihany az előző körben megszerezte első győzelmét a Gyulafirátót ellen (1:2). Most hazai pályán szaporítaná pontjait, de az eddig veretlen bajnokaspiráns, Pápai Perutz nem ígérkezik könnyű ellenfélnek.

A hétvége egyik legígéretesebb összecsapása az Úrkút-Kristály derbi lesz. A két hatpontos együttes közül a hazaiak a derbi favoritjai.

Az NB III-ból kiesett Balatonfüred legutóbb pontot vesztett az Ugod ellen, nagy kérdés, hogy a lelkes és szintén újonc Magyarpolány otthonában mire lesz képes.

A csetényiek végre megindulnának fölfelé a tabellán Fotó: Penovác Károly

Az említett Ugod két döntetlennel nyitott, s most a Várpalota ellen szeretné megszerezni első sikerét.

A tavalyhoz képest kifejezetten jó formát mutató FAK a Zirc/Dudar ellen őrizheti meg eddigi hibátlan mutatóját. Utóbbi eddig két döntetlent ért el, amivel minden bizonnyal a harmadik körben is elégedett lenne.

Az egypontos Devecser a pont nélkül álló Rátótot látja vendégül, mindkét csapat számára különösen fontos lenne a győzelem.

Nem szóltunk még az Almádiról, amely legutóbb kikapott a Pápától, viszont szombaton a pont nélküli Csetény ellen javíthat. A vendégek viszont szeretnének végre megindulni fölfelé, ha nem akarnak nagyon lemaradni.

Az újjáalakult Pét szomszédvári rangadót játszik az Ösküvel. Egyelőre mindkét társaság egy-egy pontot szerzett, ez alapján is döntetlenre van kilátás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!