Sport

2016.04.18. 16:24

Megye I: meglepetések a forduló válogatottjában

Az utolsó két helyezett összesen hat (!) játékost adott a forduló válogatottjába, csatárpozícióban viszont a Veszprém és a Pápa képviselteti magát a labdarúgó megye I 26. fordulójának legjobbjai között.

Horváth Gábor

A Veszprém elgázolta a Dudart, a 9:0-s sikerből az egyre jobb formába lendülő támadó, Szabó Patrik öt találattal vette ki a részét.

Az emberemlékezet óta nyeretlen Peremarton SC Berhida újra sikert aratott. Nem is akárhol, a jó játékerőt képviselő FAK otthonában nyert 2:1-re, így a vendégektől három játékost - a kapus Bereczky Zoltán és a védő Czipp József mellett az első gólt szerző Karáth Szabolcsot - is kiemeltünk. A Herend is hosszú rossz sorozatot szakított meg, a Tapolcát fektette hazai pályán két vállra (2:0), az első találatot Cser Tamás jegyezte, Simányi Péter és Ónodi Tamás nagyszerű teljesítményt nyújtott a védelemben.

Az Ajka Kristály fontos meccset nyert, a Balatonalmádi elleni derbit (1:0) Kovács Kálmán bombagólja döntötte el.

Az ösküiek kiütötték (4:0) a Gyulafirátótot, a mezőny legjobbja a kétgólos Auerbach Attila volt.

Az Úrkút SK ugyan hazai pályán hátrányba került, ennek ellenére magabiztosan győzte le (4:1) a Várpalotai BSK együttesét. A címvédőtől ezúttal Czaha Dánielt válogattuk be a hétvége együttesébe.

A Pápai Perutz FC begyűjtötte a pontokat (3:1) az ugodi szomszédvári derbin, a hazaiak a második félidőben akár egyenlíthettek is volna, a vendégek sikerét Venczel Zoltán biztosította be.

A góllövőlista állása: 1. Venczel Zoltán (Pápai Perutz) 29 gól, 2. Szabó Patrik (Veszprém) 27, 3. Korpos Tibor (Úrkút) 25, 4. Horváth Benjámin (B.-almádi) 23.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!