Sport

2016.10.10. 05:51

Megye I: íme a kilencedik forduló legjobbjai!

Veszprém - Egy triplázó és több duplázó is akad a hétvége legjobb csapatában. A hétvége bravúrja a Devecseré, remekelt a Polány, több jó teljesítmény volt az Almádi csapatban is.

Horváth Gábor

Ez történt a labdarúgó megye I kilencedik játéknapján.

Bakos Arnold duplázott, a Kristály elcsent egy pontot a Várpalota otthonából (2:2). Igazából a vendégek lehettek bánatosabbak, hiszen a VBSK csak a hajrában, a 88. percben egyenlített.

A Balatonfüredi FC folytatta remek sorozatát, az első félidőben halványabban teljesített a csapat, összességében a várakozásoknak megfelelően simán legyűrte a Gyulafirátótot. Az 5:1-es sikerből a háromszor is eredményes Sergő Márton és szintén remekül futballozó Emperger László vette ki a leginkább a részét.

Baldauf Konrád duplázott, az éllovas Perutz FC is győzelemmel hangolt a nagy derbire (a pápaiak a 10. fordulóban a szintén veretlen balatonfüredieket fogadják), a csapat 3:1-re nyert Zircen, úgy, hogy a szünetben még hátrányban volt.

A Magyarpolány (zöld mezben Polt Péter) továbbra is remekel hazai környezetben Fotó: Penovác Károly

A Magyarpolány sorozatban negyedik hazai sikerét gyűjtötte be, az újonc taktikus-lelkes játékkal intézte el (5:0) a Csetényt, Wéber Roland hármat vállalt, a csatár mellett a védő Németh Arnoldot válogattuk be a hétvége legjobbjai közé.

A szervezett és lelkes Devecser aratta a forduló legnagyobb bravúrját, a csapat mind a három pontot elhozta (0:1) Úrkútról, ahonnan egyébként nem sokan távoznak sikerélménnyel. A vendégektől a rutinos játékos-edző Cserna Róbert teljesítményét díjaztuk.

A Balatonalmádi SE óriási meccsen aratott győzelmet Ugodon. Mindkét gárda felállt két gólos hátrányból, végül a vendégek 5:4-re nyertek, Petróczi Márton kétszer volt eredményes, a mezőny legjobbja címet Hoffer Levente érdemelte ki.

Nagy csatát vívott egymással az Öskü és a Tihany is, az 1:1-re végződő találkozón a hazaiaknál Szabó Zoltán teljesítménye emelkedett ki, a vendégektől pedig Sárdi Mátét „kínáltuk meg” a hétvége válogatottjának kapusposztjával.

A kilencedik forduló Napló-válogatottja

Kapus:

Sárdi Máté (Tihany)

Hátvédek:

Szabó Zoltán (Öskü)

Németh Arnold (Magyarpolány)

Cserna Róbert (Devecser)

Emperger László (B.-füred)

Középpályások:

Bakos Arnold (Kristály)

Hoffer Levente (B.-almádi)

Baldauf Konrád (Perutz FC)

Petróczi Márton (B.-almádi)

Csatárok:

Sergő Márton (B.-füred)

Wéber Roland (Magyarpolány)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!