Sport

2016.04.25. 16:03

Megye I: íme, a forduló válogatottja!

A Rátót Tímár Imre három góljával jutott el hét találatig, Almádiban a hátvéd volt a legjobb, a Csetényt pedig kapusa segítette pontszerzéshez. A labdarúgó megye I 27. fordulójának álomcsapata.

Horváth Gábor

A Veszprém folytatta menetelését, az éllovas Devecserben győzött (2:0), a második gólt a csapat játékmestere, Burcsik Martin szerezte.

Az Ajka Kristály otthon tartotta a pontokat (3:1) a Sümegi VSE ellen. A találkozó Mayer Dávid góljával kezdődött, a csatár mellett Krén Ákost emeltük ki, a középpályás szintén eredményes volt.

A Pápai Perutz FC könnyedén nyert, 4:0 arányban bizonyult jobbnak a várpalotaiaknál, Bolla Gergő szerezte az utolsó találatot, rajta kívül Erdősi Bence került be a forduló válogatottjába.

Az Almádi 5:0-lal küldte haza a Herendet, Jakab Gergő volt a mezőny legjobbja.

Az Ugod SE és a Gyulafirátót SE hihetetlen meccset játszott, ami 6:7-re végződött, a vendégeknél Tímár Imre háromszor is eredményes volt.

A forduló rangadóján a Fűzfői AK idegenben verte (3:0) az Öskü csapatát, a vendégektől az első gólt szerző Pallaga István és a hátvéd Nyári Dániel teljesítményét emeltük ki.

A Dudar SE-Úrkút SK meccs egy góllal dőlt el a vendégek javára, a címvédőtől Marics Máté kapott helyet csapatunkban.

A Csetény nem tudott nyerni Tapolcán, de az, hogy nem kapott ki (0:0), jelentős részben kapusának, Mits Rolandnak volt köszönhető.

A góllövőlista élmezőnye: 1. Venczel Zoltán (Pápai Perutz FC) 30 gól, 2. Szabó Patrik (VLS Veszprém) 28, 3. Korpos Tibor (Úrkút SK) 25, 4. Horváth Benjámin (Balatonalmádi) 23, 5. Horváth László (PV Öskü FC) és Bogdán István (Várpalotai BSK) 22-22.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!