Sport

2015.06.01. 18:36

Megye I labdarúgás: Íme a forduló válogatottja!

A 2014/2015-ös megye I-es futballszezon utolsó előtti válogatottját állítottuk alább össze. Minden egyes posztnak nagy jelentősége van. Hogy miért? Hamarosan kiderül.

Horváth Gábor

A még bajnoki álmokat dédelgető Fűzfői AK és a remek formában lévő Balatonalmádi nagyot csatázott egymással a szezon utolsó előtti forduló-jában. Kétszer is vezetett a FAK, végül a vendégek a hajrában egyenlítettek (2:2), az egyik oldalról Stiger Ákost, a vendéglátóktól pedig a Farkas Attilát emeltük ki.

Az éllovas alulmaradt Pétfürdőn, a hazaiak voltaképpen a bajnokot (az Úrkút már csak matematikailag csúszhat le az első helyről) verték meg. A búcsúzó Kustán Tamás góllal tette emlékezetessé a 3:2-re végződő mérkőzést.

Herend alsóházi derbit nyert, a Peremarton SC Berhida elleni, 2:1-re végződő összecsapásának győztes találatát Giron Zsolt szerezte a 89. percben.

Az Ajka Kristályt erősítő Móger Balázs két góllal nyitotta a Tapolca elleni meccset, amelyet csapata végül 6:0 arányban nyert meg a bajnoki hajrára alaposan széteső vetélytárs otthonában.

A Csetényt hazai környezetben két vállra fektető (2:0) devecseri együttesből Hauser Tibort válogattuk be csapatunkba.

Olasz Balázs remekelt a Gyulafirátótban, amely 4:2-re győzte le a Várpalotát. Horváth Benjamin kétszer is betalált a találkozón.

Sárdi Máté győztes csapat hálóját őrizte, az Alsóörs nem kapott gólt, ráadásul három pontot szerzett Ugodon (0:1).

Az ösküiek idegenben ütötték ki a Sümeget, az 1:7-re végződő meccsen a két Hulka, László és Bence játszott kiemelkedően.

A Napló a fordulók válogatottjainak összeállításával párhuzamosan hamarosan az évad legjobb megye I-es játékosát is megválasztja. A kitüntetést lapunk a hagyományos megyei díjkiosztó gálán adja át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!