Sport

2016.05.23. 15:11

Megye I: a hétvégi forduló álomcsapata

Az egyik mesterlövész, úgy tűnik, kiszállt a gólkirályi címért való küzdelemből. Szabó lemásolta Venczel teljesítményét, menetel az első hely megszerzése felé. A foci megye I 32. fordulójának válogatottja.

Horváth Gábor

A Sümeg nagy hajrába kezdett, a kiesés elől menekülő csapat ezúttal Várpalotán tudott nyerni (2:4), Falati Milán egy duplával segítette sikerhez együttesét.

A pápaiak átmasíroztak (0:4) a pétfürdői alakulaton, amely a hajráig jól tartotta magát. Venczel Zoltán három találatig jutott.

Ezzel azonban nem tudta csökkenteni hátrányát a góllövőlistán, hiszen Szabó Patrik másnap szintén triplázott, a Veszprém 11:0-ra nyert az Öskü vendégeként. A mecscsen Horváth Valentin is háromszor talált a hálóba.

Radnai Gábor megőrizte kapuját a góltól, a Fűzfői AK pedig elhozta a pontokat (0:1) a hazai pályán nem sokszor hibázó Kristály otthonából. A győztes találatot Humli Péter jegyezte. A Devecser megnehezítette saját dolgát, gyorsan gól- és emberhátrányba került a Tapolca ellen, de remek tartásról tanúbizonyságot téve fordítani tudott (2:1). A hazaiaktól a védelem felét, Csicsics Richárdot és az egyenlítő találatot szerző Illés Norbertet emeltük ki.

Az Úrkút színeiben Korpos Tibor ezúttal nem lehetett eredményes, a sérülés miatt pihenő csatár valószínűleg végleg kiszállt a gólkirályi címért folytatott küzdelemből. A címvédő a Peremarton ellen biztosította be (3:0) ezüstérmét, a hazaiaktól Marics Mátét válogattuk be együttesünkbe.

A Balatonalmádi küzdelmes meccsen nyert (2:3) a Dudar vendégeként, a mezőny legjobbja a duplázó Hoffer Levente volt. A Herend szép sikert aratott, Fischer Ferenc fiai Gyulafirátótról hozták el a pontokat (0:2). A vendégeknek Giron Zsolt szerezte meg a vezetést. A Porcelán valószínűleg már nem kerülheti el a kiesést, teljesítménye így még inkább felértékelődik.

A góllövőlista élmezőnye: 1. Szabó Patrik 46 gól, 2. Venczel Zoltán 40, 3. Korpos Tibor 33, 4. Horváth László (Öskü) 28.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!