Sport

2016.05.17. 18:59

Megye I: a forduló álomcsapata

Megyei körkép - Tímár, Karika, Osváth és Nyári is kiérdemelte a mezőny legjobbja címet a labdarúgó megye I 31. fordulójában. A négyes természetesen nem maradhatott ki csapatunkból.

Horváth Gábor

A Veszprém begyűjtötte megérdemelt bajnoki címét, és mostantól nincs más dolga, mint az, hogy fejlődjön, készüljön az NB III-ra, és hozzásegítse csatárát, Szabó Patrikot a gólkirályi címhez. A támadó ezúttal háromszor talált a hálóba, így megerősítette első helyét a mesterlövészek listájának élén.

A Csetény az erős Öskü otthonából hozta el a három pontot, az egyik legjobb teljesítményt Jakab Milán nyújtotta. A dudariak Tapolcán hátrányból felállva ikszeltek, a vendégek első találatát Simon Dávid jegyezte.

A Gyulafirátót remekül játszott a Kristály ellen, Tímár Imre duplázott, Ring Csaba hátvédként talált a hálóba.

A pétieket legyőző Fűzfői AK-ban Nyári Dániel volt a legjobb, produkcióját góllal koronázta a szélső védő. Az Almádi kiütéses sikert aratott a Várpalota ellen, Benedek István két találattal segítette csapatát. A sümegieké és a devecserieké a forduló bravúrja, előbbi csapat a második Úrkút ellen, utóbbi a harmadik Pápa otthonában ikszelt. A Sümegből Szalai Kornélt és Karika Ákost, a De-vecserből Osváth Róbertet emeltük ki. Az Ugod simán fektette két vállra a Herendet, Bakos Gáborék fegyelmezetten játszottak a lelkes vendégek ellen.

A góllövőlista élmezőnye: 1. Szabó Patrik (Veszprém) 43, 2. Venczel Zoltán (Pápai Perutz FC) 37, 3. Korpos Tibor (Úrkút SK) 33, 4. Horváth László (Öskü) 28.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!