Sport

2016.10.12. 12:22

Meg kell műteni a kézilabdázót!

Balatonfüred - Sajnos a hírek beigazolódtak, törést diagnosztizáltak a csapat alapemberénél. Oda a fél szezon, nagy kérdés, ki helyettesíti majd a kiváló játékost.

Horváth Gábor

Tudósításunkban megírtuk, Zdolik Bence sérülést szenvedett a Balatonfüredi KSE-Telekom Veszprém NB I-es kézilabda bajnokin kedden. A füredi klub szerdai tájékoztatása szerint az átlövő hüvelyujja eltörött akkor, amikor egy lövést követően érintkezett a blokkoló Palmarssonnal.

Zdolik Bence (piros-fehérben jobbra) a Veszprém elleni bajnoki szenvedett súlyos sérülést
Fotó: Penovác Károly

Bencét egy kézspecialista még ma megműti, gyógyulása várhatóan hat-nyolc hetet vesz igénybe.A sérülés a játékos mellett a csapatot is igen érzékenyen érinti, hiszen Zdolik az első számú bal átlövő, alapember, pótlása nehezen megoldható.

A Balatonfüredi KSE vasárnap Svájcban, a Pfadi Winterthur otthonában próbálja meg kivívni a továbbjutást az EHF-kupában, Csoknyai István csapata öt gólos előnyt szerzett a hazai meccsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!