Sport

2016.12.01. 14:02

Más kávéházban a BKSE

Balatonfüred - Remek formában várja következő megmérettetését a Balatonfüredi KSE, mégis bravúrra lenne szüksége a pontszerzéshez csütörtökön a férfi kézilabda NB I-ben.

Horváth Gábor

A Tatabánya otthonában lép pályára csütörtökön (18.00) a Balatonfüredi KSE a férfi kézilabda NB I-ben.

A hazai csapat a harmadik, az utóbbi hetekben remek formának örvendő BKSE pedig az ötödik helyről várja

az összecsapást, amelynek egyértelmű esélyese a Tatabánya. Vladan Matic alakulata nyolc sikere mellett eddig csak Veszprémben és Szegeden kapott ki.

- Jó sorozatban vagyunk, megvan a lendületünk, de ez most más kávéház. A Tatabánya úgy indult neki ennek a szezonnak, hogy megpróbál egy szinttel feljebb lépni, megelőzné a Szegedet. Egy közel BL-szintű csapatot építenének, jól igazoltak, két erős sorral rendelkeznek, s máris komoly együttessé értek össze - foglalt össze Csoknyai István, a fürediek szakvezetője. - Már a pontszerzés is óriási bravúr lenne. Tatabányán ráadásul mostanában nem szerepeltünk eredményesen, de most nincs

rajtunk nyomás. Nyugodtan játszhatunk, s természetesen nem megyünk feltartott kézzel. Igazi derbit várok, szerencsére fiatal csapatom idegenben sem szokott megijedni - fogalmazott Csoknyai István, akitől megtudtuk: Zdolik Bence már százszázalékos edzésmunkát végez, de ma még nem lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!