Sport

2017.03.27. 13:31

Marguc cundere a második legszebb!

Veszprém- Gasper Marguc fantasztikus cunderét is beválasztották a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntő legszebb találatai közé.

B. Virág Rita

Gasper „Magic” Marguc - csak így jellemzik stlíszerűen a Telekom Veszprém jobbszélsőjét, aki a PPD zagreb elleni nyolcaddöntő párharc első mérkőzésén, a 21. percben szerzett csodálatos gólt. Ezzel az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) hivatalos csatornájának szakértői szerint a hétvége második helyét érdemelte ki a szépségdíjas találatok között.

Őt csak az exszegedi, a Kielcét erősítő Dejan Bombac előzte meg, aki Montpellier ellen estében, háttal talált be.

Fotó: handballveszprem.hu

Ahogy arról már beszámoltunk, a BL nyolcaddöntőben egy gólos előnyt harcolt ki a Telekom Veszprém a PPD Zagreb ellen (22:23). A másik magyar együttes, a MOL-Pick Szeged hat gólos hátrányból fordított a Silkeborgnál (24:26). Óriási meglepetésre a BL-címvédő Kielce öt gólos vereséget szenvedett Montpellierben (33:28). Nantesban ikszelt a PSG (26:26), de a Flensburg is megszenvedett Brestben (25:26). A Kiel hazai pályán kapott ki a Löwentől (24:25).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!