Sport

2017.04.23. 12:52

Maratonman Runners World Run - Ezrek futottak a tóparton

Balatonfüred - Kellemetlen meglepetés érte megyénk egyik legnépszerűbb futóversenyének résztvevőit a rajt után vasárnap a városban.

Horváth Gábor

Ebben az évben is megrendezték a Maratonman Runners World Run elnevezésű balatonfüredi futóviadalt, amely vasárnap négy távon várta az érdeklődőket. Bár az elmúlt napok időjárása és a hétvégi előrejelzés sem kecsegtetett strandidővel, ezúttal is rengetegen választották programnak a futóversenyt, amelyet az ország egyik legszebb helyszínén bonyolítottak le.

A verseny rajtja és célja a Vitorlás téren volt     Fotó: Penovác Károly

A viadal második rajtját aztán csapkodó szél és jéghideg zuhatag kapta.

A Maratonman Runners World Run induló 6,5, 10,5, valamint félmaratoni és maratoni távokon mérették meg magukat. Ezúttal is több ezren jelentek meg a Vitorlás-térről rajtoló eseményen. A váltakozóan napos-felhős, hűvös idő kicsit kellemetlen volt, de arra senki sem számított, hogy a második rajtot zuhogó eső követi. A vihar szerencsére nem tartott sokáig, a futók összességében kényelmes körülmények között teljesíthették távjaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!