Sport

2017.04.04. 09:53

Már vezeti a tabellát a tihanyi futsalcsapat

Alsóörs, Tihany - Újabb sikert aratott és ezzel már vezeti a tabellát a Tihanyi FC a futsal NB II nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában.

Horváth Gábor

A legutóbbi körben a tihanyiak otthonukban, az alsóörsi sportcsarnokban a Törökbálinti FS csapatát fogadták.

A vendégek már a második percben betaláltak, de erre két góllal válaszolt a házigazda. A Törökbálint a folytatásban kétszer is egyenlített, azonban a második félidő közepén a félszigetiek alaposan megsorozták a vetélytársat. Összességében magabiztos hazai siker született, a Tihanyi FC, amely ezen a meccsen a külföldi munkát vállaló játékosát, Szajlai Pétert búcsúztatta, ezzel átvette a vezetést a tabellán.

A félszigetiek nyolc találatot szereztek legutóbbi meccsükön Fotó: Horváth Gábor

Eredmény: Tihanyi FC-Törökbálinti FS 8:4 (3:2). Alsóörs. Tihanyi FC: Jónás - Horváth, Szajlai, László, Kovács. Csere: Mits, Dévényi, Imreh, Németh, Weisz, Mühlbauer, Mária.

Gólszerző: Horváth (8., 28.), Kovács (14., 28., 34.), Mühlbauer (19.), Mária (32.), László (39.), ill. Rostás (2., 15., 39.), Berta (25.). Az állás, NB II, nyugati csoport, alsóház: 1. Tihanyi FC 16 pont, 2. Városgazda UP Akadémia 14, 3. Baráti FC 13, 4. Törökbálinti FC 6, 5. AC Villám 2.

A tihanyiak legközelebb április 25-én játszanak, a Baráti FC-t fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!