Sport

2015.07.21. 17:59

Magyar Kupa főtábla: kit kaptak a megyei csapatok?

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elkészítette a Magyar Kupa országos főtáblájának első fordulós sorsolását. Három Veszprém megyei csapat érintett, egy csak a második körben kapcsolódik be a küzdelembe.

Horváth Gábor

Az NB II-es FC Ajka a Jászberényi FC otthonában kezdi a sorozatot, az NB III-ban szereplő Balatonfürednek pedig nem kell pályára lépnie, erőnyerőként a második fordulóban csatlakozik a mezőnyhöz. A megyei osztályú csapatok közül a selejtező két döntőse, az idei megye II-es bajnok és feljutó Dudar, valamint a megye I-es Balatonalmádi volt érintett a sorsoláson (a megyei kupadöntőt előbbi nyerte). A Dudar a Budafoki MTE–Újbuda FC-t, a Balatonalmádi pedig a Velencét fogadja. A játéknap hivatalos időpontja augusztus 12.

Az NB I-es csapatok meccsei: Csepel FC–Békéscsaba, Csornai SE–Diósgyőr, Győri ETO–Budapest Honvéd, Maglód TC–Paks

Sárrétudvari KSE–Puskás Akadémia, Nyúl SC–Szombathelyi Haladás, Vértessomló–Újpest FC, Hidasnémeti VSC–Vasas. (A nemzetközi kupákban szereplő csapatok csak a harmadik fordulóban csatlakoznak.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!