Sport

2017.01.12. 11:07

Madi is harcba száll

Tizennégy csapat részvételével vasárnap megkezdődik a Téli veszprémi kispályás liga.

B. Virág Rita

Első alkalommal szervezik meg a téli kispályás ligát, amelynek fordulóit az Erdész utcai sporttelepen a fedett műfüves pályán bonyolítanak le.

Jónás Árontól, a sorozat egyik szervezőjétől megtudtuk, két hetes csoportot alakítottak ki, itt mindenki összeméri erejét mindenkivel. A hét forduló után kialakul egy sorrend, majd a hetesek azonos helyezettjei döntik el egymást közt a végleges helyezések sorsát.

Több ismerős arccal is találkozhatunk majd a bajnokság során, hiszen a Vehir Skorpió alakulatát erősíti az 1. FC Veszprém NB I-es futsal csapat vezetőedzője, Madarász János, a klub elnöke, városi képviselő, Ovádi Péter, vagy például az egyesület ügyvezetője, Rajki Tamás is. A Black City csapata pedig a megye II-es Peremarton felnőtt csapatára épít.

Az első forduló párosítása: Game Over-Veszt Mont, 9.00, PD Truck-AutóGenerál, 9.50, Fekete Meteor-Hanyatt SE, 10.40, Vehir Skorpió-Másik csapat, 11.30, Next-Black City, 12.20, DS Optim-Atom Anti, 13.10.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!