Sport

2016.10.19. 12:54

Legyen ünnep a pályán és ünnep a lelátón

Győzelemmel ünnepelné az NB I/B-s kosárlabdacsapat, a Hoya-Pannon Egyetem a helyi kosárlabdázás 65. születésnapját. Ebben pénteken 17 órakor a Metal-Work Bonyhádi KSE akadályozná meg. A mérkőzésre a belépés ingyenes!

Piltman-Horváth Barbara

A hazai csapatnak eddig nem túl jó a mérlege, négy meccsből két vereség és két győzelem eddig. Az azonban biztatásra adhat okot, hogy pont az utolsó két mérkőzésüket hozták a veszprémiek, ráadásul a TF-Budapest elleni rangadót hátrányból fordították meg a végére és nyertek is öt ponttal hazai közönség előtt.

Jilling László (fehérben) épp a nyáron érkezett a most következő ellenféltől
Fotó: Penovác Károly

– Mivel a zajló idényben még nem játszottunk igazán jól, minden apró, legyen az izzadtságszagú, sikernek örülünk – mondta Mérész Csaba vezetőedző. -Nehezen álltunk össze, ám lassan, lépésről-lépésre haladunk előre, mérkőzésről-mérkőzésre fejlődünk. Egyértelműen jót tett nekünk, hogy a legutóbbi találkozóink végén örülhettünk. Kezd megmutatkozni a fejlődésünk, de ott még nem tartunk, hogy duzzadó önbizalommal várjuk az ellenfeleket. Immár mindenki tisztában van a feladatával, tudja, hogy mi a dolga.

Az ingyenesen megtekinthető bajnoki meccs szünetében ünneplik a veszprémi kosárlabdázás 65. évfordulóját. Porga Gyula, Veszprém polgármestere köszönti majd a sportági családot – többek között az NB I-be jutott 1969/70-es, az ugyancsak élvonalbeli 1982/83-as és 1984/85-ös, illetve a másodosztályba felkerült 1993/94-es együttest –, később emlékérmek átadására kerül sor, majd a lefújást követően kötetlen beszélgetésre is lehetőség lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!