Sport

2016.02.08. 17:16

Közeledik a téli terembajnokság vége - Még vannak veretlen csapatok

Balatonfüred, Veszprém - Eldőlni látszanak a téli teremlabdarúgó-bajnokságok, miután Balatonfüreden a Korona Panzió, Veszprémben a Fújtatók-Man at Work csapata ezúttal is magabiztosan győzött.

Heffler Péter

Veszprémben egy csapat, a Fújtatók-Man at Work már biztosan ott lesz az oda-vissza vágós rendszerben zajló, február 20-án kezdődő rájátszás döntőjében, miután a hétvégén magabiztosan, 9:3-ra legyőzte a Sárga Angyalokat.

A másik csoportban még négy együttes is versenyben van az elsőségért, de előnyből várhatja az utolsó fordulót a Csillag FC-Min-tech párosa, akik két ponttal vezetnek a Game Over és a Vesz-Mont előtt. A veszprémi téli teremlabdarúgó-bajnokság idei kiírásában továbbra is két csapat szerénykedik pont nélkül, a Hanyatt SE és a Hetek.hu. A lehetőség a javításra mindkettejük számára adva van az utolsó körben, hiszen egyaránt az utolsó előttivel találkoznak majd. A mindent eldöntő fordulót szombaton rendezik a Vetési Albert Gimnázium tornacsarnokában.

Fotó: Penovác Károly

Balatonfüreden is végéhez közeledik a téli terembajnokság, ugyanis a vasárnapi, ötödik játéknap után már csak két forduló vár a csapatokra. Az I., illetve a III. osztály eldőlni látszik, előbbit a Korona Panzió, utóbbit pedig az Ada-Bau Favorit FC vezeti veretlenül, míg a másik két osztályban hárman-négyen is esélyesek lehetnek a végső győzelemre.

A harminckét csapat ezúttal összesen száznyolc gólt szerzett, igaz, két találkozó is 0:0-val ért véget, míg a vasárnapi fordulóban a legsimább mérkőzés egyben a legtöbb gólt is eredményező meccs volt, melyen a Cselzi FC 15:2-es vereséget mért a Kinizsi TE gárdájára. A következő, február 20-i körben akár már bajnokokat is avathatnak Balatonfüreden.

Az ötödik forduló eredményei: Nívó-Bádogos 0:6; Pocca Pince-Zánka SE 8:0; DS Optim-Red Scorpions Pécsely 3:2; BMF SC-Vitaking FC 0:5; Gyaka FC-Keménymag 0:0; Döme Borház SE- Pancserek 3:2; Zibunda-Csopak Utánpótlás 10:3; Balaton Alarm-Atom Anti Bt. 2:5; Popeye Laguna FC-Korona Panzió 2:4; Ada-Bau Favorit FC-Alsóörs 0:0; La Riva-Racer 1:4; Pokol Team-Black City 2:13; Kinizsi TE-Cselzi FC 2:15; Pécsely Utánpótlás-Berhida SC 3:2; Szepezd SC-Füred Junior 2:2; Balatonszőlős-Tótvázsonyi Légió 5:2.

A hatodik, február 20-i forduló párosításai: Popeye Laguna FC-Pokol Team; Csopak Utánpótlás-Alsóörs; Kinizsi TE-Ada-Bau Favorit FC; BMF SC-Szepezd SC; Bádogos-La Riva; Berhida SC-Balaton Alarm; Tótvázsonyi Légió-Zibunda; Keménymag-Pocca Pince; Atom Anti Bt.-Pancserek; Vitaking FC- Gyaka FC; Korona Panzió- Nívó; Red Scorpions Pécsely-Pécsely Utánpótlás; Racer-Black City; Zánka SE-Füred Junior; DS Optim-Döme Borház SE.

Az utolsó veszprémi forduló meccsei

10:00 Game Over-Csillag FC; 11:00 Min-Tech-Vesz-Mont; 12:00 Hetek.hu-Anda Festék-áruház; 13:00 Fújtatók-Man at Work-Haszkovó; 14:00 Autógenerál FC 35-Sárga Angyalok; 15:00 Hanyatt SE-Fekete Bamba.

Címkék#teremfoci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!