Sport

2017.06.11. 19:30

Komoly tervei vannak a fiatal birkózónak - Remekül zárta a szezont Lackó Benedek

VESZPRÉM - Remekül zárta a szezont a Veszprémi Centrum SE birkózója, Lackó Benedek, aki két fontos versenyen is dobogóra állhatott az idény végén.

Horváth Gábor

Laczkó Benedeknek kissé döcögősen indult az évad, ám a hajrá kárpótolta a Centrum SE versenyzőjét. A fiatal birkózó a Kiskőrösön rendezett kötöttfogású válogatón alulmaradt a súlycsoport első számú versenyzőjével szemben, így a harmadik helyet szerezte meg.

Laczkó Benedek második lett Soroksáron
Fotó: Janku Ferenc

A szabadfogású válogató viadalra, amelynek Soroksár adott otthont, Laczkó Benedek remek formában érkezett, lehetősége nyílt, hogy visszavágjon azoknak az ellenfeleknek, akikkel szemben az évad során egy-két ponttal alulmaradt. A Centrum SE versenyzője szép és magabiztos birkózással egészen a döntőig menetelt, ahol csak technikai ponttal kapott ki, így a dobogó második fokára állhatott.

- Benedeknek nagy tervei vannak. Amellett, hogy emelt fordulaton készül az őszi szezonra, egy nagy váltás jön életében. Szeptembertől a most induló Kozma István Birkózó Akadémián folytatja tanulmányait, amelyhez ez-úton is sok sikert kívánunk neki - mondta el lapunknak Janku Ferenc, a veszprémi klub elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!