Sport

2017.06.03. 06:58

Kölnből jelentjük - Félelmetes hangulat a nyitóbulin

Köln - Bár az előző évekhez képest jóval kevesebb szurkoló gyűlt össze a férfi kézilabda Final Four nyitóbulijára, azért a Telekom Veszprémnek így sem lehetett oka panaszra, mert szimpatizánsai hazai hangulatot teremtettek.

B. Virág Rita

Talán a késő délután megérkezett zivatar sokakat elriasztott, mert a megszokottnál jóval kevesebb drukker ünnepelte az opening partyn a Final Fourba bejutott csapatokat.

Elhunyt társukra emlékeznek a különleges pólóval

A hagyományokhoz hűen mind a négy gárda játékosait egyesével szólították színpadra, akik egy-egy labdát hajítottak a tömegbe. Persze nem árulunk el nagy titkot, amikor elmondjuk, a veszprémieket támogatták a legtöbben.

A veszprémiek új öltönyeikben nagyon jól mutattak, a két kapus, Mirko Alilovic és Mikler Roland, hófehér cipőt viselt hozzá, míg Lékai Máté stílusosan piros lábbelit húzott.

A hatalmas tömegben felfedeztünk néhány veszprémi drukkert, akik különleges mezt viseltek. A piros felsőn az állt: "Velünk, de nélküled".

Nyomába eredtünk a társaságnak és megtudtuk, a tapolcai társaság egyik elhunyt társuk, Ihász József emléke előtt adózik így.

Nagy László, Végh Tamás, Pupos Csaba, Németh Albert, Szencz Lajos és a többiek, minden évben Ihász József barátjukkal együtt utaztak ki Kölnbe. Sajnos azonban az említett kézilabda-barát  elhunyt. Az idén először nélküle vágtak neki a többiek az útnak és úgy vélték, a különleges felirattal emlékeznek kedves társukra.

A nyitó bulin rengeteg sör és bajor kolbász fogyott. Akárhová néztünk és mentünk magyarokkal találkoztunk. Bizony úgy érezte az ember, mintha hazai pályán rendeznénk a BL négyes döntőt.

Az este tűzijátékkal zárult.

 

Kövesse velünk folyamatosan az eseményeket >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!