Sport

2017.02.02. 17:13

Kiből lesz focista?

Ajka - Két saját nevelésű fiatal is pályára lépett az FC Ajka csapatában, annak csütörtöki felkészülési mérkőzésén.

Horváth Gábor

A szintén NB III-as Gyirmót II otthonában szerepeltek csütörtökön az ajkai labdarúgók. Eredmény: Gyirmót II-FC Ajka 0:2 (0:1). FC Ajka: Dénes - Pál, Pákai (Ambrus Máté, 60.), Kovács Gergő, Csemer, Köles (Hanzl, 46.), Tölgyesi (Pavlitzky, 46.), Balázs (Major, 46.), Lőrinczy (Pataki, 46.), Skriba (Markó, 60.), Szabó (Kovács Gábor, 46.). Edző: Bücs Zsolt. 35. perc: Balázs szerzett erőszakosan labdát, majd 14 méterről a jobb alsóba lőtt, 0:1. 74. perc: Major szép cselek után 14 méterről lőtt a kapuba, 0:2.

Bücs Zsolt: - Az első 30 percben nem úgy játszottunk, ahogyan kellett volna, a folytatás rendben volt. Akár több gólt is lőhettünk volna. Külön örülök két saját nevelésű játékosunk, a 17 éves Ambrus Máté és a 16 éves Markó Roland bemutatkozásának. Az első csapat ajtaja továbbra is nyitva áll azok előtt a fiatalok előtt, akik futballisták akarnak lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!