Sport

2016.10.24. 10:32

Ki tud pihenni a húzóemberek közül?

Veszprém - A horvát Nexe ellen folytatja a SEHA-Liga sorozatát a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttese kedden 18 órától.

B. Virág Rita

A szombati Barcelona elleni Bajnokok Ligája rangadót követően itt az újabb feladat a Telekom Veszprém kézilabdázói előtt. A horvát Nexe papíron is jóval gyengébb a magyar bajnoknál, hiszen például a SEHA-Ligában eddig csak két győzelmet és egy döntetlent szerzett, míg a Veszprém négy győzelemmel és egy vereséggel, 12 ponttal egyelőre negyedik helyen áll.

A horvát együttes hazai pályán 39:29-re intézte el az Izvidacot, és némi meglepetésre 28:27-re verte a fehérorosz Meshkov Brest alakulatát. Ezen kívül még egy pontot szerzett: 25:25-ös döntetlenre végzett a Metalurg Szkopje gárdája ellen.

Az erőviszonyok aránya egyáltalán nem kérdéses, a Nexéhez képest klasszisokkal jobb kerettel rendelkezik a Veszprém. Azonban az nagy kérdés, hogy a Szeged elleni bajnoki ütközet előtt kit tud pihentetni Javier Sabate vezetőedző, esetleg ki az, akinek a Barcelona után most is, és hétvégén is pályára kell majd lépnie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!