Sport

2017.02.23. 13:00

Kezdődik! Megyei foci élőben a veol.hu-n

Veszprém - Már nem kell sokat várni és folytatódik a megyei futballküzdelem. Nem tud kimenni a meccsre? Nálunk is megnézheti.

Horváth Gábor

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Veszprém Megyei Igazgatósága idén is ad rendszeres élő futballközvetítést. A szurkolók minden hétvégén egy kiválasztott találkozót követhetnek figyelemmel az interneten az MTD Hungária megyei első osztályból.

Mi megmutatjuk, mikor melyik meccsről lesz közvetítés, illetve természetesen beharangozót, érdekességeket is közlünk az aktuális összecsapással kapcsolatban.

Az első tavaszi fordulóban a Pápai Perutz FC-Csetény SE mérkőzés lesz terítéken. A szombaton 15 órakor rajtoló összecsapás esélyesei a bajnoki címre hajtó hazaiak, a kiesés elől menekülő Csetény legfeljebb a tisztes helytállásban bízhat a Perutz stadionban. Hosszú volt a téli szünet, a szurkolók mellett minden bizonnyal a mezőny többi tagja, a későbbi riválisok is kíváncsiak a két csapat játékára.

" target="_blank"">Itt lehet majd megtekinti a meccset!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!