Két veszprémi csapat az élen a megyei asztaliteniszezőknél

2017. június 19., 16:22 szerző: Horváth Gábor
komment
VESZPRÉM A bajnoki cím már eldőlt, mégis komoly izgalmakat hozott a megyei asztalitenisz-csapatbajnokság szezonjának hajrája.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az idény első felét követően a Várpalotai BSK várta az élről a folytatást, a csapat azonban elveszítette egyik kulcsjátékosát. A kiegyensúlyozott teljesítménnyel menetelő Veszprémi Asztalitenisz SE I három fordulóval a vége előtt bebiztosította bajnoki címét.

A VBSK végül a második helyről is lecsúszott, az utolsó fordulóban komoly izgalmak között alakult ki az ezüst- és bronzérmes kiléte.Érdekesség, hogy a szezon legnagyobb javulását a Pápa és Környéke ASE együttese mutatta be, amely az észt légiós - a bajnokságban egyébként százszázalékos mérleggel záró - Margus Susi leigazolásával veretlen tavaszt produkált.

A pontvadászat egyébként színvonalas, kiegyenlített küzdelmet hozott. A pápaiak mellett a balatonfürediek, a sümegiek, és a Veszprémi Rendőr SE játékosai is képesek voltak meglepetést okozni.A végeredmény: 1. Veszprémi Asztalitenisz SE I 32 pont, 2. Veszprémi Asztalitenisz SE II 25, 3. Várpalotai Bányász SK II 24, 4. Balatonfüred FC II 23, 5. Veszprémi Rendőr SE II 22, 6. Pápa és Környéke Asztalitenisz SE 22, 7. Sümeg VSE 19, 8. Centrum SE Veszprém 7, 9. Veszprémi Egyetem SC 5, 10. Balatonalmádi AK II 1.

Horváth Gábor

2017. június 19., 16:22 szerző: Horváth Gábor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...