Sport

2016.12.09. 20:20

Két vereség után nyerne ismét a veszprémi futsalcsapat

Veszprém - Idei utolsó hazai mérkőzésére készül a veszprémi futsalcsapat, amelynek hétfői vendége nemrég szerezte meg története első NB I-es pontját.

Horváth Gábor

A Bőny csapatát fogadja az 1. FC Veszprém a futsal NB I 11. fordulójában.

Az újonc finoman szólva is gyengén, kilenc vereséggel kezdte a szezont, ám legutóbbi mérkőzésén megszerezte első pontját. Nem is akárkivel ikszelt, az élmezőnyhöz tartozó Berettyóújfalu botlott a Győr-Moson-Sopron megyeiek otthonában.

A 1. FCV (kék mezben elöl Finta Péter) esélyesként lép pályára Fotó: Penovác Károly

A veszprémiek ezzel ellentétben kiválóan rajtoltak, ám legutóbbi két találkozójukon nem jutott pont számukra, a Ferencváros, majd a Dunaferr vendégeként egyaránt alulmaradtak (3:1, majd 4:2 arányban). - A Ferencváros elleni meccs már a harmadik volt nekünk azon a héten, sajnos hiányzott belőlünk a kellő frissesség, ráadásul a helyzetekkel sem gazdálkodtunk jól. Dunaújvárosban nagy derbit vívtunk, taktikailag rendben volt a csapat, ám 1:1-nél kaptunk egy olyan gólt, amit nem lett volna szabad - tekintett vissza Madarász János, a bakonyiak mestere, aki hangsúlyozta: ha idei utolsó két találkozójukat megnyerik, elégedettek lehetnek az évvel.

A Bőny ellen mindenki biztos sikert vár, de a veszprémi szakvezető is hangsúlyozta: nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni az ellenfelet.

- Mondtam a játékosaimnak, ne várjanak 7:0-s meccset (a két csapat első találkozója erre végződött - a szerk.), vetélytársunk folyamatosan fejlődik, szoros találkozókat játszik.

A bajnoki hétfőn 18.30-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!