Sport

2015.10.06. 13:35

Két fűzfői győzelem a bajnokság rajtján

Balatonfűzfő - A Balaton Vízilabda Klub Gyerek II-es csapata a Kaposvár és a Balatonfüred együttesét is felülmúlta a bajnokság első fordulójában.

Heffler Péter

Hazai medencében kezdhette a Dunántúli Vízilabda Bajnokságot a Balaton Vízilabda Klub 2003 és fiatalabbakból álló együttese a hétvégén. A körmérkőzéses rendszerű pontvadászat első fordulójában a Kaposvár és a Balatonfüred csapatai ellen kellett vízbe ugraniuk a Balaton-partiaknak, akikre pozitív hatással volt a hazai környezet, és repülőrajtot vettek a regionális bajnokságban. Előbb nagy csatában 7-6-ra felülmúlták a Kaposvár együttesét, majd 7-3-ra a Balatonfüredi Utánpótlás Sport Clubot is legyőzték.

Mind a hat a pontot otthon tartotta a BVK Gyerek II-es csapata (Fotó: Nagy Balázs)

Így az Éri Mátyás, Rupp Bálint, Kiss Dániel, Szabó Bence, Kiliti Bence, Marosi Bálint, Nagy Benedek, Brodmann Máté, Forgács Kata, Kővári Dominik, Kővári Máté, Németh Levente, Vingli Ákos, Póta Dániel összetételű Gyerek II-es csapat száz százalékosan várhatja az október 17-i, balatonfűzfői folytatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!