Sport

2017.04.21. 18:05

Két csapat pihen a hétvégi meccsnapon

MEGYEI KÖRKÉP - Az előző fordulóban négy gólig jutott, most hétvégén viszont biztosan nem fog a kapuba találni. A többi találkozóról azonban megkérdeztük az MTD Hungária megye I mezőnyének egyik legveszélyesebb csatárát.

Horváth Gábor

Hétvégén folytatódik a labdarúgó megye I-es pontvadászat. Nem mindenhol, például a Kristály-Várpalotai BSK találkozót későbbre (május 3.) halasztották az ajkai pálya használhatatlansága miatt.

Így a VBSK gólvadászát, Bogdán Istvánt erről a meccsről nem is tudtuk kérdezni, más téma viszont akadt, hiszen a támadó az előző körben négyszer volt eredményes a Péti MTE elleni összecsapáson.

- A csapatnak köszönhető a négy gólom, a társak remekül szolgálnak ki, csak nem mindig sikerül kihasználnom a lehetőségeket. A Pét ellen szerencsére korán jött az el- ső gól, nagyon készültünk a meccsre, de könnyedén nyertünk - tekintett vissza a múlt heti fordulóra a jelenleg 13 találatnál járó Bogdán István, aki megjegyezte: az ő szezonja eddig nem az igazi, de bízik benne, hogy most újra megtalálta a góllövő cipőt.

- A csapatunk idén nagyon jó, igazi egységes társaság. Jó edzőnk van, az edzések változatosak, ráadásul sokan vagyunk rajta. Sajnos - elsősorban egyéni hibák miatt - a Füred után a Fűzfőtől is kikaptunk, de a Pét ellen megmutattuk, hogy ettől nem estünk össze. A folytatásban is azon leszek, hogy minél több gólt rúgjak, bízom magam-ban és a csapatban is - fogalmazott a remek támadó, akinek a véleményét kikértük a forduló párosításaival kapcsolatban.

Bogdán István a múlt héten négyszer talált be, most viszont biztosan nem szaporítja góljai számát Archív
Fotó: Penovác Károly

Szombat, 16.00: Balaton-almádi (8.)-Ugod (16.): - Az Almádi nyer otthon, jó csapat, jó játékosokból áll. Sok a rutinos focista, a fiatalok pedig felnőttek hozzájuk. Az Ugodot nem írom le, de nem hiszem, hogy most pontot szerez a csapat.

Tihany (5.)-Öskü (13.): - Az Öskü legutóbb jó meccsen nyert az Almádi ellen, ez biztos lökést ad. Úgy gondolom, döntetlent hoz a találkozó.

Devecser (9.)-Úrkút (6.): - Szerintem a Devecser lesz a győztes. Az Úrkút idén hazai pályán sem az igazi, idegenben pedig ez még inkább igaz. Egygólos hazai sikert várok.

Péti MTE (15.)-Fűzfői AK (3.): - Szurkolók a Pétnek, de nem látok sok esélyt sikerükre. A FAK technikás csapat, nyerni fog.

17.00: Pápai Perutz FC (2.)-Zirc-Dudar (10.): - Nem kérdés, a Pápa kimagaslik a mezőnyből. Venczellel sok csapat nem tud mit kezdeni, sokgólos hazai győzelmet tippelek.

Vasárnap, 16.00: Gyulafirátót (14.)-Balatonfüred (1.): - Biztos, többgólos vendég-sikert jósolok. A fürediek nagyon jók, gyorsan járatják a labdát, sok helyzetet alakítanak ki. Miskei Istvánék cseppnyi esélyt sem fognak adni a Rátótnak.

17.00: Csetény (11.)-Magyarpolány (12.): - Alsóházi rangadó. A polányiak leg-utóbb 11 gólt kaptak, ezt nem könnyű feldolgozni. Csetényi győzelmet várok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!