Sport

2015.03.06. 11:30

Keresztes térdét le kellett csapolni

Pápa – Az egyik legjobbja, Keresztes Rafael nélkül, szeretné győzelmeit szaporítani a Motax Concordia KC Pápa kosárcsapata, amely Pécsre látogat vasárnap az NB I/B-s bajnokságban.

B. Virág Rita

Egy fantasztikus bravúrt (idegenben a Baja ellen) és egy hazai fiaskót (a sereghajtó Vasas ellen) követően a Pápa megbízott szakvezetője, Vajda Balázs abban bízik, újra szebbik arcukat mutatják tanítványai.

– Szeretnénk kiköszörülni a csorbát, hiszen a Vasastól elszenvedett hazai vereség egyáltalán nem esett jól – hangsúlyozta a tréner. – Nagyon nehéz összecsapásra számítok, egyáltalán nem téveszt meg minket, hogy a Pécs jelenleg csak tizenegyedik a tizenkét egységet számláló mezőnyben. Az „A" csoportban pallérozódott fiatalokkal szemben minden tudásunkra szükség lesz, hogy kivívjuk a győzelmet – mondta Vajda Balázs.

Az edző arra is felhívta a figyelmet, nem tudni, csapatuk egyik legjobbja pályára tud-e lépni, és ha igen, mennyit tud vállalni. Keresztes Rafael térdét ugyanis megcsapolták, állandóan bevizesedik és gyulladt és egyáltalán nem javult az elmúlt hetekben.

– A Baranya megyeiek agresszív, letámadásos védekezése nem igazán fekszik nekünk. Azonban, ha képesek vagyunk összeszedetten kipasszolni ellenfelünket, és a pillanatnyi formánk sem ingadozik, akkor képesek lehetünk megszerezni a győzelmet – húzta alá Vajda edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!