Sport

2017.03.10. 14:23

Kentin Mahé Veszprémbe igazol!

A hetekkel ezelőtt felröppent pletykák, miszerint Kentin Mahé Veszprémbe tart, igaznak bizonyultak. A magyar bajnok pénteken, éppen a Flensburg elleni rangadó előtt jelentette be a francia világbajnok érkezését.

B. Virág Rita

A Flensburg nem sokkal ezelőtt jelentette be, hogy megtalálta a nyáron a Telekom Veszprémhez igazoló Ljubomir Vranjes vezetőedző utódját. A szakember eddigi segítője, a 40 esztendős Maik Machulla veszi át a csapat irányítását. A hírrel egy időben a német lapok azzal is foglalkoztak, hogy az északnémet egyesület vezetője, Dierk Schmaschke megerősítette, hogy Kentin Mahé, akinek 2018-ban jár le a szerződése, elhagyja Flensburgot.

Kentin Mahé
Fotó: SG-Flensburg-Handewitt

Nos, ma hivatalosan is bejelentették, hogy 2018. nyarától Kentin Mahé is csatlakozik a Telekom Veszprém keretéhez. A kétszeres világbajnok francia irányító, aki szélsőként is bevethető, 2021-ig írt alá a bakonyi együtteshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!