Kemény sorsolás

2017. április 21., 20:00 szerző: Bényi Kálmán
komment
Veszprém - A múlt heti szabadnap után az NB III nyugati csoportjának 28. körében, szombaton 17 órai kezdettel Érden lép pályára a VLS Veszprém labdarúgócsapata.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Tatabánya kizárása miatt a 27. játéknapot csak szurkolóként követhették nyomon a szabadnapos veszprémi focisták. Az eredmények nem a legkedvezőbben alakultak a bennmaradásért harcoló bakonyi gárda szempontjából. Riválisaik közül a Csepel két egységgel megelőzte, míg a Hévíz két pontra megközelítette a jelenleg 13. pozíciót elfoglaló Guntheréket.

- Valóban nem a legoptimálisabban alakultak a párharcok a számunkra - kezdett mondandójába Orbán Tamás, a veszprémiek szakvezetője, majd hozzátette: - Hatalmas csata folyik a 12., még bennmaradást érő helyért, és ez csak fokozódni fog.

A sorsolásunk nem a legkedvezőbb ahhoz, hogy a célunkat teljesíteni tudjuk, mindenképpen hoznunk kell a Hévíz elleni derbit, és Érden vagy Csornán bravúrt kell produkálnunk.

A második helyezett Érdi VSE a legutóbbi játéknapon a Csornai SE otthonában szenvedett 2:1-es vereséget, és így elszállni látszanak bajnoki álmai.

- Az érdiek technikás, sokpasszos, sokmozgásos játékot játszanak a középpályán, amiből rendkívül jól hozzák helyzetbe a csatáraikat. Ha sikerül a méregfogukat kihúznunk, akkor akár meglepetést is okozhatunk. Sérülés miatt Burcsik, Simon és Kókány, valamint eltiltás miatt Kocsis játékára nem számíthatok.

Bényi Kálmán

2017. április 21., 20:00 szerző: Bényi Kálmán

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...