Sport

2015.09.04. 15:09

Kaucsuk-varázslat a teremben

Várpalota - Remekül sikerült a várpalotai asztalitenisz gála és sportnap, amelynek keretében világbajnokok látogattak a településre.

Horváth Gábor

Husz „igazi” és három játékasztal állt a Gál Gyula sportcsarnokba kilátogatók rendelkezésére az asztalitenisz gálán. Az esemény sportnap volt a javából, hiszen kicsik és nagyok egyarán ütőt fogtak, megmutatva sportág iránti szeretetüket és lelkesedésüket. A nap fénypontja a három világbajnok, Klampár Tibor, Jónyer István, és Gergely Gábor parádés bemutatója volt. A sztárok hírnevüknek megfelelően igazi kaucsuk-varázslatot produkáltak a terembe.

A gálán versenyt is rendeztek, a Thury kupa eredményei, legfiatalabb versenyző különdíja: Kiss Csenge. Összevont ifjúsági egyéni: 1. Nagy Máté, 2. Pátkai Anett, 3. Urbán Erik és Szabó Dániel. Összevont ifjúsági páros: 1. Pátkai-Nagy, 2. Szabó-Urbán, 3. Ihász Márk-Hornyák Zsombor és Dobos Martin-Dobos Máté. Női egyéni: 1. Pintér Gábris Emese, 2. Szabó Lajosné 3. Gábrielné Vadas Tímea és Marton Veronika. Női páros: 1. Pintér-Marton, 2. Szabóné-Gábrielné, 3. Kovács Józsefné-Nagy Erzsébet Andrea. Férfi egyéni: 1. Varga Sándor, 2. Bierbauer Norbert, 3. Troják László és Leinemann Gellért. Férfi páros: 1. Troják-Leinemann, 2. Gábris Zoltán-Varga, 3. Gergelyi Gábor-Bierbauer és Kazári Péter-Urbán. DC csapatverseny eredménye: 1. Pintér István-Polovics Róbert (Polgárdi I.), 2. Felleg Gábor-Józsa Gábor (Várpalota BSK), 3. Hubert Attila-Imrei Ferenc (Karcag) és Gajdos Borbála-Pattantyús Petra (VBSK II.).

Címkék#várpalota

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!