Kálomista Gábor: Háromszor egymásután nem kaphatunk ki a PSG-től!

2017. június 03., 11:07 szerző: B. Virág Rita
komment
A Veszprém az idei négyes döntő egyik esélye – nyilatkozta lapunknak Kálomista Gábor, a Veszprém Handball Zrt. vezérigazgatója.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

- Úgy érzem, nagyon egyben van a csapat, keményen dolgoztak a fiúk, tele vannak önbizalommal. Bár ebben az évben már kétszer kikaptunk a PSG-től, háromszor egymásután ez nem következhet be – vélekedett a veszprémi egyesület vezetője.

Kálomista Gábor kifejtette, nagy dolog eljutni a négyes döntőbe, Európában csak a Kiel és a Barcelona volt képes a veszprémieknél többször erre a bravúrra.

- Ha ma legyőzzük a PSG-t, és erre minden esélyünk megvan, akkor zsinórban harmadszor jutnánk be a döntőbe, amire korábban még senki sem volt képes. Persze nem akarunk terhet rakni a fiúkra, tudják ők a dolgukat enélkül is – hangsúlyozta.

Kálomista Gábor elmondta még, a tavalyi döntőt el kell engedni, túl kell lépni rajta egyszer s mindenkorra.

- Hiába vesztettünk tavaly, nem értékelném sikertelennek az elmúlt éveket. Ha csak az elmúlt öt évet nézem: ötszörös magyar bajnok és kupagyőztes a Veszprém, kétszer nyertünk SEHA-Ligát, kétszer játszottunk BL-döntőt. Több játékosunknak és persze az edzőnknek ez a mostani az utolsó lehetőség arra, hogy esetleg elhódítsák a BL-trófeát a mi színeinkben. Mi vagyunk az egyik legjobb csapat Európában, nincs miért aggódnunk, magabiztosan vághatunk neki a tornának – húzta alá.

A vezérigazgató lapunknak elmondta, egyetlen gárda van még, amely ellen negatív a mérlege a Telekomnak, és ez a Barcelona. Ezért, ha ma továbbjut a Telekom, akkor szívesen látná ellenfélként a katalánokat, hátha lehetne javítani azon a statisztikán...

 


Kövesse velünk folyamatosan az eseményeket >>

B. Virág Rita

2017. június 03., 11:07 szerző: B. Virág Rita

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...