Sport

2016.09.23. 09:25

Jubileumi százasra készül Flensburg Handewitt férfi kézilabda-együttese

Veszprém - A századik Bajnokok Ligája-győzelmére készül a német Flensburg Handewitt férfi kézilabda-együttese. Remélhetőleg még nem a hétvégén éri el a jubileumi számot az északnémet csapat.

B. Virág Rita

A Telekom Veszprém az előző szezonban egyszer már megmutatta, hogyan lehet nyerni Flensburgban. Akkor saját fegyverével verte meg a németeket, igazi tempohandballt mutatva múlta felül a házigazdát 29:28-ra.

Idén ilyen kemény riválissal még nem találkozott a Veszprém, s még egyszer sem láttuk legjobb összeállításában játszani a magyar bajnokot, ezért több fontos kérdésre is választ kaphatunk szombaton.

A riválisról tudni érdemes, hogy míg Veszprémben a nyáron érkezők miatt szinte új csapatot kellett építeni, addig Flensburgba mindössze egyetlen új játékost szerződtettek, a 23 esztendős Ivan Horvatot. Az eddigi Bundesliga-meccseken is jól teljesítettek a flensburgiak, mind az öt összecsapásukat behúzták.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!